website up-to-date

We zijn druk bezig de website weer helemaal up-to-date te maken. Inmiddels hebben een aantal merries de stal verlaten. Helaas is Dolly Dotje afgelopen winter overleden aan hoge koorts/ verwerpen… Het is niet helemaal duidelijk wat er met haar aan de hand was. Waarschijnlijk ging ze haar veulen eraf werken en ze had hele hoge koorts. De dierenarts is bij haar geweest en heeft haar nog geprobeerd op te knappen, maar helaas heeft ze het niet gered.

Naast verdrietig nieuws, ook erg leuk nieuws! Voor het komende seizoen zal er een nieuwe hengst bij ons op stal staan… Google van Stal Polderzicht. Binnenkort zal zijn pagina op de website staan. Google is afgelopen januari goedgekeurd op de nakeuring. We waren gelijk helemaal weg van deze mooie, zwarte hengst. Moeder van Google is de kampioensmerrie Annelieke van Stal Polderzicht. En ook zijn vader is een kampioenstopper, namelijk Berno van de Pelgrim! We zijn nu al erg benieuwd naar zijn eerste veulens… we hopen op een vruchtbaar ponyjaar!!