Wie zijn wij?

Wij zijn een ponystal gevestigd in het Land van Maas&Waal. Wij fokken pony’s in verschillende maten en kleuren. Onze stal is begonnen als de Gebr. Vissers met de vos Kroonmerrie Ecolientje van Keizershof. Van haar kregen we het eerste Vissershof veulen: Nicolientje. Zij loopt nog steeds in onze wei met Nicolientje werd voornamelijk aangespannen gereden, tegenwoordig geniet zij van haar ‘oude’ dag in de wei.
[space_20]
In 1999 kocht Harm zijn eerste eigen pony Olbrigitte vd Hoeve, een dochter van Maistro van Dorpzicht. In 2000 kocht hij zijn tweede pony Parade van de Breedehoff. Olbrigitte zou in 2002 een veulen krijgen, maar dit verliep niet zoals gepland en de merrie en het veulen zijn overleden. Ook Parade was niet succesvol in de fokkerij en zij is in 2007 verkocht. In 2002 werden Roos van Stal Polderzicht en Rommeke vd Berg gekocht, deze merries staan aan de basis van de huidige fokkerij van Harm.
[space_20]
Sietse begon zijn fokkerij met de vos Vivian vd Hogeweidseweg. Vivian heeft een aantal merrieveulens gebracht en is later verkocht. In de wei werd Anja-Rose van ‘t Kleine Weitje toegevoegd, de eerste zwarte pony van Sietse! Nu staat Dakita van Masha samen met Anja-Rose en Dé Layka vd Buitenweg aan het begin van zijn fokkerij!!
vissersmannen